Korean localization?

This forum is for those of you who are interested in localizing the game text in Capitalism Lab into your native language on your own
Post Reply
Message
Author
realleague
Translation Contributor
Translation Contributor
Posts: 7
Joined: Wed Jun 20, 2012 10:19 am

Korean localization?

#1 Post by realleague » Sun Dec 14, 2014 5:29 am

Hi!
I am Korean.
I translate English -> Korean (Game Text).
I had to translate all the files in Capitalism lab folder \ text folder.
gm_help.txt, help.txt, t_basic.txt, t_game.txt

How can I change this?
David wrote:You may want to know that we have been working on implementing Unicode support for CapLab, which will include support for Asian languages.

After the implementation, user translated text will be able to be displayed in Chinese characters (both traditional Chinese and simplified Chinese included).
And Capitalism lab is support the Korean?

Upload Attach File and Image

Image
Attachments
Korean translation.zip
(99.17 KiB) Downloaded 226 times

User avatar
David
Site Admin
Posts: 4902
Joined: Sat Jul 03, 2010 1:42 pm

Re: Korean localization?

#2 Post by David » Mon Dec 15, 2014 4:08 am

We will check the translated files you provided and come up with a solution for you.

realleague
Translation Contributor
Translation Contributor
Posts: 7
Joined: Wed Jun 20, 2012 10:19 am

Re: Korean localization?

#3 Post by realleague » Mon Dec 15, 2014 9:15 am

David wrote:We will check the translated files you provided and come up with a solution for you.
Thank you for your help.

User avatar
David
Site Admin
Posts: 4902
Joined: Sat Jul 03, 2010 1:42 pm

Re: Korean localization?

#4 Post by David » Wed Dec 17, 2014 4:03 am

We have just published a new guide about translating Capitalism Lab in-game text on the official Capitalism Lab web site.

You may read it at: http://www.capitalismlab.com/game-text- ... users.html

You can follow the guide to make your Korean translation work in the game.

Attached are a couple CapLab screenshots with your Korean translation.

-----------------

I have also created a Github repository for CapLab translation files and uploaded your Korean translation files there for you. You may check it out at:

https://github.com/caplabtranslate

By using Github, you may invite your friends to collaborate with you to translate the rest of the game text in Capitalism Lab into Korean.

If you have any questions, please let me know.
Attachments
korean1.jpg
korean1.jpg (230.49 KiB) Viewed 4353 times
korean2.jpg
korean2.jpg (262.52 KiB) Viewed 4353 times

realleague
Translation Contributor
Translation Contributor
Posts: 7
Joined: Wed Jun 20, 2012 10:19 am

Re: Korean localization?

#5 Post by realleague » Wed Dec 17, 2014 9:19 am

We have just published a new guide about translating Capitalism Lab in-game text on the official Capitalism Lab web site.

You may read it at: http://www.capitalismlab.com/game-text- ... users.html

You can follow the guide to make your Korean translation work in the game.

Attached are a couple CapLab screenshots with your Korean translation.
wow! Perfect!!!
David, Thank you very much for your kindness

And

*Report a Error Message

When 'Go to windows' or 'Exit' on Capitalism Lab Menu

Error Message
Mem::del - Memory Overwrriten, File Name :ilib\Trans.cpp, Line no.:282

Image


Error Message Is the problem of my files?

Attachment File (KoreaTranslate.zip)
Font - http://www.google.com/get/noto/pkgs/Not ... hinted.zip
Down -> Upzip -> select NotoSansCJKkr-Medium.otf
Attachments
KoreaTranslate.zip
(116.34 KiB) Downloaded 229 times

User avatar
David
Site Admin
Posts: 4902
Joined: Sat Jul 03, 2010 1:42 pm

Re: Korean localization?

#6 Post by David » Fri Dec 19, 2014 3:03 am

We will investigate the problem and provide you with a solution.

realleague
Translation Contributor
Translation Contributor
Posts: 7
Joined: Wed Jun 20, 2012 10:19 am

Re: Korean localization?

#7 Post by realleague » Fri Dec 19, 2014 9:42 am

David wrote:We will investigate the problem and provide you with a solution.
Thanks for your answer

I found error cause

Traslate.txt is blank space

So enter text

solve!

Sorry for the inconvenience

Thank you very much

Post Reply