Czech localization

This forum is for those of you who are interested in localizing the game text in Capitalism Lab into your native language on your own
Post Reply
Jespi
Posts: 9
Joined: Sat Apr 06, 2019 3:11 pm

Czech localization

Post by Jespi »

Hello, after discovering, that my favorite game, which i play over and over again since 2005 has a continuing expansion, completely surprised i bought the game five minutes later.
Now after 3 hours of playing i must say i'm in love, so i'd like to translate it to my native language.
I don't know how many and if, are here any czech people, but i certainly more enjoy games in my language than in english or german.
So i decided to translate the game, primarly for myself, but ofc i will provide the translation here and also on www.prekladyher.eu, which is a webpage that supports various independent translators.
I will try to add new fonts, so czech letters like š,č,ř,ž,ě will be supported.
I will call again after the translation is done, thou it will take a time, because am currently busy translating Tropico 6 to czech language.

----------------

Zdravím, poté co jsem zjistil, že má oblíbená hra, kterou jsem hrál pořád dokola už od roku 2005, má pokračování v podobě datadisku zůstal jsem trochu v šoku a hned po pěti minutách si hru koupil.
Hrál jsem ji teprve 3 hodiny, ale totálně mě pohltila a chci tedy udělat překlad do češtiny.
Nevím kolik tady a jestli vůbec, je čechů, každopádně i já sám osobně raději hraju hry v češtině než angličtině nebo němčině.
Proto jsem se ihned rozhodl hru přeložit, primárně pro sebe, ale samozřejmě překlad poskytnu veřejně tady a ještě na www.prekladyher.eu, pokud někdo neznáte, je to česká stránka, kde se sdružují nezávislí překladatelé.
Pokusím se do hry přidat i nový font, tak abych mohl překládat s diakritikou a nebylo to jako z mobilu :D
Ozvu se s aktualizací jakmile bude překlad hotov, i když to trochu potrvá, jelikož aktuálně překládám do češtiny Tropico 6.
Woraxx
Posts: 1
Joined: Tue Jul 09, 2019 12:36 pm

Re: Czech localization

Post by Woraxx »

Hi,

cestina by bola super. Ja prave uvazujem na kupou.
Skoda ze nie je na steame,ale tak co uz..
paulwoman
Translation Contributor
Translation Contributor
Posts: 774
Joined: Tue May 24, 2016 4:22 pm
Has thanked: 5 times
Been thanked: 2 times

Re: Czech localization

Post by paulwoman »

Just in case: are there people interested in those translation? We can collaborate just as I do with Brazilian Portuguese.
Post Reply